Ευγενική Υπενθύμιση: Η σελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies για να σας εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή χρήση της. Καλή σας πλοήγηση. OK

Καλέστε μας στο

Εταιρικό προφίλ


Η Εταιρία μας

Αφοί Βεκράκου ΑΕ


Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1992 με σκοπό την εισαγωγή και αντιπροσώπευση επώνυμου και αξιόπιστου εξοπλισμού μαζικής εστίασης, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών κάθε επισιτιστικής μονάδας στον τουριστικό κλάδο και γενικότερα σε χώρους μαζικής εστίασης.

Αφοί Βεκράκου ΑΕΗ εταιρεία ΑΦΟΙ Ν. ΒΕΚΡΑΚΟΥ ΑΕ, αντιπροσωπεύει στο χώρο της τις μεγαλύτερες εταιρείες εξοπλισμού, τις οποίες έχει επιλέξει μετά από πολύχρονη εμπειρία και τις προωθεί φέρνοντας στο χώρο σας τις καλύτερες τάσεις της αγοράς με συνέπεια και ευθύνη.
Στα 22 χρόνια της δυναμικής παρουσίας της εταιρείας μας, η ΑΦΟΙ Ν. ΒΕΚΡΑΚΟΥ ΑΕ, στηρίζεται σε υγιείς επιχειρηματικές βάσεις, διέπεται από αρχές και κανόνες, διαθέτει όραμα και φιλοσοφία.
Έχει κατεύθυνση πελατοκεντρική με ποιοτική επιλογή προϊόντων και απώτερο στόχο την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.

Συνδυάζει την σοφία της παράδοσης με την καινοτομία της εξέλιξης. Είναι μια άρτια οργανωμένη εταιρεία, με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που λειτουργεί και προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ένα μεγάλο μέρος των περιοχών της Πελοποννήσου και των Κυθήρων.
Το AFTER SALES SERVICE για την εταιρεία είναι απαραίτητη προϋπόθεση κατά την πώληση. Η τεχνική υποστήριξη από το τμήμα του SERVICE, μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και να αντιμετωπίσουμε τυχών αστοχίες υλικών και κατασκευών. Αυτό καθιστά την εταιρεία πρωτοποριακή και ιδιαίτερη στο χώρο της
 

Το Όραμα μας

Όραμα μας η επιτυχία σας
Το όραμα της εταιρείας είναι ο απαρέγκλιτος κανόνας της ποιότητας των προϊόντων μας.

Η οργανωτική δομή, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός της, το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της και η αδιάκοπη ανάπτυξη και ενημέρωση των αναγκών της σύγχρονης και απαιτητικής αγοράς.

Η πίστη και η αγάπη για την δουλειά μας είναι να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο δυνατό προϊόν/υπηρεσία στους πελάτες μας.
 


Οι διαχρονικές αξίες μας

Οι μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις με τους πελάτες μας αποτελούν τη μοναδική επένδυση, η οποία αξιολογείται με διαχρονικά κριτήρια:


Αμοιβαία εμπιστοσύνη,
Αξιοπιστία και υποστήριξη,
Ικανοποίηση επαγγελματικών αναγκών των πελατών μας,
Ποιότητα και αξιοπιστία στη παροχή υπηρεσιών
Υποστήριξη μετά την πώληση
Συνεχής βελτίωση
Συνεχής εκπαίδευση των εργαζομένων μας
Σεμινάρια γευσιγνωσίας στους πελάτες μαςΜε γνώμονα όλα τα παραπάνω μην διστάσετε να μας εμπιστευτείτε τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό για να σας συμβουλέψουμε και να σας παρέχουμε τις πολύτιμες υπηρεσίες μας.

Με βαθύτατη εκτίμηση,

Η ομάδα της,
Αφοί Βεκράκου ΑΕ