Ευγενική Υπενθύμιση: Η σελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies για να σας εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή χρήση της. Καλή σας πλοήγηση. OK
Καλάθι

Tostatura Triestina Espresso

[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]
10 ημέρες
Παράδοση από 3-10 εργάσιμες ημέρες

Ψήσιμο του καφέ σε ξύλο με την γοητεία του αρεστού..

Το αδιαμφισβήτητο άρωμα του καφέ μας είναι το αποτέλεσμα μιας ακούραστης επιλογής πρώτων υλών, ακολουθούμενης από μια αργή διαδικασία ψησίματος ξύλου οξιάς, σύμφωνα με μια πολύ αρχαία παραδοσιακή μέθοδο που εξασφαλίζει ένα σταθερό και ομοιογενές ψήσιμο στην καρδιά των κόκκων καφέ. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν πάνω από 200 ° C.

Αυτό που κάνει τον καφέ μας μοναδικό είναι ότι αρχίζουμε να αναμειγνύουμε μια επιλογή από επτά έως οκτώ διαφορετικούς καρπούς από διάφορες προελεύσεις μόνο μετά την ψύξη τους. Αυτή η διαδικασία μας επιτρέπει να φτάσουμε στην μέγιστη πολυπλοκότητα, ένα ευρύ φάσμα αρωμάτων και μια ισορροπημένη γεύση.

Η παράδοση έχει παραδώσει τελετουργίες που είναι απαραίτητες για εμάς, γι 'αυτό μέχρι σήμερα κάθε συγκεκριμένη ποικιλία καφέ φρυγανίζει το ξύλο ξεχωριστά και η ανάμειξη γίνεται αυστηρά μετά την ψύξη των καρπών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Προϊόντος :

 

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω προεραιτικά προϊόντα για να συνδιάσετε την επιλογή σας,

 

Παράδοση
Τρόποι Πληρωμής
Μας εμπιστεύεστε γιατί..

Ικανοποίηση των πελατών Ποιότητα και αξιοπιστία στη παροχή υπηρεσιών

After Sale Service Υποστήριξη μετά την πώληση.

Συνεχής εκπαίδευση των εργαζομένων μας

Επαφή με την πελατεία μαςΣεμινάρια γευσιγνωσίας στους πελάτες μας, Εκπαίδευση και υποστήριξη σε νέες τεχνολογίες και εφαρμογές

Δείτε Ακόμη
 
Πανελλαδική Αποστολή

και με αντικαταβολή στην Πόρτα σας

Υψηλή Ποιότητα

προσφέρουμε πάντα ότι καλύτερο υπάρχει

Δικαίωμα Επιστροφής

επιστροφή προϊόντος εντός 14 ημερών