Ευγενική Υπενθύμιση: Η σελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies για να σας εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή χρήση της. Καλή σας πλοήγηση. OK
Καλάθι

Γνωρίστε μας

02/10/2018
από Αφοί Βεκράκου ΑΕ
Vekrakos

Ελάτε στις εγκαταστάσεις, κάνετε μια βόλτα στην έκθεση μας και μαζέψτε τις ανάγκες σας για να τις κουβεντιάσετε μαζί μας.

Vekrakos_Up_Above

Είμαστε εδώ για εσάς σε έναν φιλόξενο χώρο και σας υποδεχόμαστε με μεγάλη αγάπη και προσμονή έτσι ώστε να καλύψουμε και εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας.

Vekrakos_Inside

Με τα 25 χρόνια εμπειρίας και προϋπηρεσίας σε έναν χώρο δύσκολο και δύσβατο όπως είναι ο επαγγελματικός εξοπλισμός μας επιτρέπει να είμαστε σίγουροι και να πατάμε γερά στα πόδια μας όπου και σαν προσφέρουμε συμβουλευτικές και πρακτικές λύσεις για όλες τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Ο Κόσμος μας έχει αλλάξει και οι καθημερινότητα μας επιτάσσει να είμαστε επιφυλακτικοί με το περιεχόμενο των υπηρεσιών μου μας προσφέρουν, προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι ενώ υπάρχει μια κίνηση κόσμου που μας περιβάλλει και μας αναγκάζει να πλησιάσουμε βήμα βήμα τον επαγγελματία που στηρίζει μια ιδέα που εδώ και 25 χρόνια υπάρχει και ενδυναμώνει την σχέση μεταξύ ποιότητας και συμβουλής.

Θα χαρούμε να σας δούμε στο χώρο μας και να σας ξεναγήσουμε στην έκθεση που έχουμε χτίσει για τις ανάγκες του επαγγελματία.

VekrakosVekrakos_RosselaVekrakos_frappe

Βρισκόμαστε στα Αλέσια της Σπάρτης, μόλις 4χλμ. έξω από την Σπάρτη σε μια 170 στρεμμάτων έκταση. Επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείται να κλείσουμε ραντεβού με τον έμπειρο πωλητή μας για να σας λυθούν όλες σας οι απορίες και να σχηματιστεί ένα χαμόγελο χαράς και αλληλοκατανόησης ανάμεσα σε εσάς και την επιχείρηση μας.

Σας ευχόμαστε καλές δουλειές και αν σας φέρνει ο δρόμος σας από τη Σπάρτη, σας περιμένουμε..