Ευγενική Υπενθύμιση: Η σελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies για να σας εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή χρήση της. Καλή σας πλοήγηση. OK
Καλάθι

Rational Παρουσίαση

15/05/2019
από Αφοί Βεκράκου ΑΕ

 

Κατα καιρούς στις εγκαταστάσεις μας στα Αλέσια Σπάρτης λαμβάνουν χώρα παρουσιάσεις σε προϊόντα και εταιρίες που στηρίζουμε και μας στηρίζουν στο επαγγελματικό μας στερέωμα.

Έτσι λοιπόν άλλο ένα επιτυχημένο Event ήταν και αυτό στις 10 απριλίου 2019, στο οποίο φημισμένοι συνεργάτες μας παρουσίασαν σε επαγγελματίες τις ιδιότητες και τα μαγειρικά χαρακτηριστικά του φούρνου Rational.

Όλοι οι συνεργάτες μας αλλά και οι πελάτες που παρακολούθησαν την παρουσίαση έμειναν έκπληκτοι από τις επιλογές που προσφέρει ένας φούρνος Rational. Οι πολλαπλές λειτουργίες σε συνεργασία με την άψογη γαστρονομική άποψη των επαγγελματιών στο είδος μας αποζημίωσε και μας άφησε την γεύση του μέλλοντος στους επαγγελματικούς φούρνους.

Παρεθέτουμε μερικές από τις φωτογραφίες του Event στα Αλέσια Σπάρτης.

Ευχαριστούμε όσους παρευρέθησαν και ελπίζουμε σε μια μελλοντική παρουσίαση να σας έχουμε πάλι κοντά μας για να λέβετε την ενημέρωση και τις γνώσεις για αναμενόμενες τεχνολογίες και επαγγελματικό εξοπλισμό.

Με εκτίμηση,

 

Η Ομάδα μας Αφοί Βεκράκου Α.Ε.