Ευγενική Υπενθύμιση: Η σελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies για να σας εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή χρήση της. Καλή σας πλοήγηση. OK
Καλάθι

Εκδήλωση - Παρουσίαση Provil

13/12/2018
από Αφοί Βεκράκου ΑΕ
Provil-Vekrakos

Στις 21 Νοεμβρίου 2018 έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις μας η Παρουσίαση εκπληκτικών δημιουργιών της εταιρίας ΠΡΟΒΥΛ όπου και διατηρούμε μια άριστη συνεργασία επί 15 συναπτά έτη.
Μέσα από μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, επαγγελματίες που παρευρέθηκαν στο χώρο μας πήραν εφόδια, ιδέες και προτάσεις για να εμπλουτίσουν τις επιχειρήσεις τους με πρωτότυπες συνταγές και νέες γευστικές πινελιές.


Μέσα από αυτή μας την κίνηση θέλουμε να σας δείξουμε πως είμαστε δίπλα σας με τις αποκλειστικές και μεγάλες μας συνεργασίες στο χώρο της διατροφής και όχι μόνο, έτσι ώστε να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις σας και να κάνουμε την επιχείρηση σας ανταγωνιστική στα βήματα που επιτάσει η τεχνογνωσία του επαγγελατικού εξοπλισμού.
Σας παραθέτουμε μερικές από τις δημιουργίες του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού της Προβύλ, οι οποίοι στάθηκαν αντάξιοι στις περιστάσεις και ήταν ευδιάθετοι και εξυπηρετικότατοι με τις απορίες των παρευρισκομένων αλλα και την αναλυτική περιγραφή τους στις συνταγές που εκτελέστηκαν. Δίνοντας με αυτόν τον τρόπο, λαβή για την ενίσχυση των διαπροσωπικών σχέσεων ανάμεσα σε μια εταιρία που έχει σαν στόχο να 
μας εξασφαλίσει ένα ονειρεμένο ταξίδι στον κόσμο των γεύστικών απολαύσεων.

Σας ευχαριστούμε Θερμά όλους και επιφυλασσόμαστε για επερχόμενες παρουσιάσεις.

Με εκτίμηση,