Παραδόσεις σε Όλη την Ελλάδα
Παραλαβή από το Κατάστημα
Παραλαβή μέσω Δρομολογίου
Μεταφορικές Εταιρίες Courier
Menu
Παραδόσεις σε Όλη την Ελλάδα
Παραλαβή από το Κατάστημα
Παραλαβή μέσω Δρομολογίου
Μεταφορικές Εταιρίες Courier
Με Αντικαταβολή
Με Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα
Μέσω Κατάθεσης Τραπέζης
Με Paypal
Εγκατάσταση
Υποστήριξη
Εγγύηση ποιότητας προϊόντων
Εκπαίδευση
Συμβουλευτική
Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για ποσότητες και τιμές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 27310.28408 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.
Το σιρόπι καραμέλας MONIN είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και ευέλικτες γεύσεις της σειράς MONIN.
Αυτό το σιρόπι σε χρυσαφένιο κεχριμπαρένιο χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία γλυκών καφέδων, τσαγιών και σοκολατών, κοκτέιλ για επιδόρπια, σφηνάκια βότκας ή απλά με παγωτό.
Διατροφική αξία (ανά100 ml)
Ενέργεια : | kJ1349 |
Ενέργεια : | kCal323 |
Συνολικά λιπαρά : | Zero (0) kCal |
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά : | Zero (0) kCal |
Υδατάνθρακες : | 79,3 |
Εκ των οποίων σάκχαρα : | 79,3 |
Πρωτεΐνες : | Zero (0) kCal |
Αλάτι : | 0,03 mg |
* Η καραμέλα, που σημαίνει καραμελωμένη ζάχαρη, παρασκευάζεται με την τήξη της ζάχαρης σε νερό για να δημιουργηθεί ένα πλούσιο, γλυκό, κολλώδες υγρό που κυμαίνεται σε χρώμα από μπεζ έως πορτοκαλί έως σκούρο καφέ.
* Χρησιμοποιείται ως ενιαία γεύση σε μορφή γλυκού ή σε πουτίγκες, επιδόρπια, κέικ και μπισκότα, η καραμέλα ταιριάζει επίσης καλά με άλλες γεύσεις όπως τα φρούτα.
Το σιρόπι καραμέλας MONIN είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και ευέλικτες γεύσεις της σειράς MONIN.
Αυτό το σιρόπι σε χρυσαφένιο κεχριμπαρένιο χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία γλυκών καφέδων, τσαγιών και σοκολατών, κοκτέιλ για επιδόρπια, σφηνάκια βότκας ή απλά με παγωτό.
Διατροφική αξία (ανά100 ml)
Ενέργεια : | kJ1349 |
Ενέργεια : | kCal323 |
Συνολικά λιπαρά : | Zero (0) kCal |
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά : | Zero (0) kCal |
Υδατάνθρακες : | 79,3 |
Εκ των οποίων σάκχαρα : | 79,3 |
Πρωτεΐνες : | Zero (0) kCal |
Αλάτι : | 0,03 mg |
* Η καραμέλα, που σημαίνει καραμελωμένη ζάχαρη, παρασκευάζεται με την τήξη της ζάχαρης σε νερό για να δημιουργηθεί ένα πλούσιο, γλυκό, κολλώδες υγρό που κυμαίνεται σε χρώμα από μπεζ έως πορτοκαλί έως σκούρο καφέ.
* Χρησιμοποιείται ως ενιαία γεύση σε μορφή γλυκού ή σε πουτίγκες, επιδόρπια, κέικ και μπισκότα, η καραμέλα ταιριάζει επίσης καλά με άλλες γεύσεις όπως τα φρούτα.